Alumnit

Oletko opiskellut Tampereen yliopistossa sosiaalipolitiikkaa, sosiologiaa, sosiaalipsykologiaa, sukupuolentutkimusta, sosiaaliantropologiaa tai nuorisotutkimusta? Tule mukaan Interaktion alumnitoimintaan!

Interaktion alumnitoiminta laitettiin käyntiin keväällä 2016. Lomakkeen kautta jätetyt vastaukset toimivat alumnipankkina eli alumnitoimintaa koskevana informaatio- ja yhteystietopankkina. Lomakkeen avulla Interaktio ry:n hallitus toivoo saavansa parempaa tietoa jo työelämässä olevista interaktiolaisista. Tämä on toistaiseksi epäselvää monelle jäsenellemme sekä yhteiskuntatutkimusta opiskelemaan hakevalle. Alumnipankin kautta saammekin ainejärjestönä paremman kuvan siitä, mihin yhteiskuntatutkimusta opiskelleet ovat työllistyneet. Lomakkeen täyttäminen vie parhaimmillaan alle minuutin ja jokainen vastaus on arvokas!

Mikäli Interaktio ottaa yhteyttä alumnipankkiin omat yhteystietonsa luovuttaneeseen alumniin, yhteydenoton syynä on todennäköisesti jokin työelämärelevantti tapahtuma, johon Interaktio toivoisi alumnin ottavan osaa tai vastaavasti pyyntö julkaista alumnin uratarina joko nimettömänä tai nimellisenä. Interaktion yhteydenotto ei velvoita mihinkään – pyynnöstä voi hyvällä omallatunnolla kieltäytyä. Mitään alumnipankkiin kerättyjä tietoja ei käytetä markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille. Alumnipankkiin liittyminen ei siis tarkoita roskapostia eikä velvoita osallistumaan mihinkään.

Hallitukseen valitaan joka vuosi erikseen alumnivastaava, jolle voi esittää lisäkysymyksiä. Vuoden 2020 alumnivastaavana toimii Sanja Tuovila 
(interaktio.tyoelama@gmail.com).