Alkuvuoden interActionit

– eli kooste menneistä tapahtumista

Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin melkoisen vauhdikkaissa merkeissä -ainakin, jos tapahtumiin on katsominen. Tässä hieman katsausta siihen, mitä kaikkea vuonna 2013 on jo keretty puuhata.

Hyvin levätyn joululoman jälkeen interaktiolaiset palasivat innokkaina velvollisuuksiensa ääreen. Iloista jälleennäkemistä juhlistettiin 17.1. Vanhalla Domuksella järjestetyssä ”Moi taas” -illanvietossa, josta siirryttiin jatkamaan iltaa keskustan baareihin. Yksikään illan aikana otetuista valokuvista ei valitettavasti ole julkaisukelpoinen, mutta sehän kielii vain siitä, että ilta on ollut varsin onnistunut!

Tammikuussa fuksien odotus palkittiin, kun kauan odotetut haalarit saapuivat. Ikiomat haalarit vedettiinkin heti ylpeinä ylle Ilmarin kerhohuoneella järjestettyihin haalarinluovuttajaisbileisiin. Uudenkarheat haalarit olivat muutakin kuin ilo silmälle, sillä ne loivat fuksiryhmäämme myös aivan uudenlaista yhteenkuuluvuutta.

Image

Tuoreiden haalarinomistajien fiilikset kiteytyvät tähän kuvaan.
Kuva: Tuulia Heikkilä

Elämä haalareiden kanssa paljastui kuitenkin pian odotettua vaikeammaksi, sillä kävi ilmi, että myös haalarin käyttäjän on mahdollista kärsiä vaatekriisistä. Myös haalareiden solmiminen jokaisen vessakäynnin jälkeen kävi suorastaan työstä! Kiitosta sai kuitenkin haalarin likaa hylkivä pinta, jota ainakin allekirjoittanut pääsi jo testaamaan.

Image

Haalareiden ihmettelyn lisäksi illan ohjelmassa oli yhteisistä naposteltavista nauttimista, sekä leikkimielistä kisailua.  ”Leikkimielisellä kisailulla” en kuitenkaan tarkoita käytyjä pöytäfutis-otteluita, niissä oli  (ainakin metelistä päätellen) kyse ennemminkin elämästä ja kuolemasta.

Image

Uskokaa tai älkää, interaktiossa tehtiin tammikuussa myös muutakin kuin juhlittiin! Sunnuntaina 13. tammikuuta ryhmä interaktiolaisia suuntasi yhdessä tutustumaan Vapriikin muumionäyttelyyn. Saadakseen vierailusta mahdollisimman paljon irti ryhmämme liittyi opastetulle kierrokselle, jossa kerrottiin muun muassa muinaisten egyptiläisten tarustosta ja kuolemanjälkeiseen elämään liittyvistä uskomuksista. Ne, jotka tungokselta pystyivät, saattoivat vierailullaan nähdä jopa aitoja muumioita!

Huom! Jos et tammikuussa päässyt paikalle, ei hätää: Muumiot -näyttely jatkuu Vapriikissa vielä maaliskuun loppuun asti!

Talvesta nautittiin toki myös Tampereen rajojen ulkopuolella. Interaktio oli helmikuussa edustettuna oikein Turussa asti, Pikkulaskiaisissa 2013. Joukkueemme hävettävän huono menestys mäkikisassa paikattiin onneksi mitä loistavimmalla suoriutumisella illalla järjestetyissä approissa. Jotain mekin siis osataan!

Image

Pikkulaskiainen 2013, interaktiolaisten joukkue ”Rientoryhmä ft. lentävä Matti”. Vasemmalta: Juulia, Laura, Ella, Kaisa, Sanna ja Rita.

Intouduttiinpa helmikuussa myös väittelemään! Ilmarin kerhohuoneella järjestettiin 21.2 interaktiolaisten väittelyilta, jossa käytiin kiivasta keskustelua tärkeistä yhteiskunnallisista aiheista, kuten siitä, kummasta päästä banaani kuuluu avata. Väittelyä käytiin kahden hengen joukkueissa Marjaanan hoitaessa tuomaroinnin.

Helmikuun lopussa interaktiolaiset kokosivat joukkonsa ja lähtivät taistoon iltakoululaisia vastaan. Kyseessä oli mikäs muukaan, kuin vuosittainen hankipallo-ottelu! Pelin kulkua en karvaan tappion lannistamana viitsi eritellä sen kummemmin. Hävinneenkin joukkueen mieltä ja kehoa lämmitti kuitenkin onneksi Tamkon tiloissa odottanut sauna.

Huomatkaa, että tämä kaikki on vasta lämmittelyä, sillä kevään mittaan interaktiolaisille on luvassa vielä entistäkin mahtavampia tilaisuuksia hauskanpitoon. Muistakaa seurata interaktion facebook-ryhmässä ja ainejärjestön sähköpostilistalla tapahtuvaa tiedotusta, jotta ette vahingossakaan missaisi kevään ykköstapahtumia!

Jos nyt kuitenkin päätätte missata kevään muut tapahtumat, niin yhtä tapahtumaa ei kenenkään pitäisi jättää väliin: omasta ja interaktion hallituksen puolesta kehottaisin jokaista toimeentulostaan kiinnostunutta hyppäämään mukaan Tamyn miekkaribussiin. Osallistumalla Helsingin opintotukiaiheiseen suurmielenosoitukseen autat varmistamaan, että meillä on jatkossakin rahaa olla aktiivisia myös vapaa-ajalla!

Hauskaa kevään jatkoa itse kullekin toivottaen

Ia:n hallitus, Juulia Hutri

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s