Interaktion ja SOSin limudisco 21.3.

Täytyypä taas tunnustaa, että kyllä sosiaalitieteilijät vaan osaa heittää hyvät kekkerit. Interaktion ja SOSin urheiden tapahtumavastaavien järjestämä limudisco Sorin klubilla klassisessa ysärihengessä oli todella hauska tapa viettää jälleen yksi ilta hienojen opiskelijatoverien seurassa.

Kunkin lapsuus- ja teinivuosien verestämiseksi oli biisilistalla tietenkin vain kuumimpia ysärihittejä. Jottei jengi olisi ihan tylsistymään päässyt, oli paikalle tuotu ajankuluksi Twister-peli sekä luonnollisesti ohjelmassa oli myös pullonpyöritystä. Nimestä huolimatta täysin lantraamattomalla limulinjalla bileissä ei oltu, joten kukin sai halutessaan nauttia tujumpiakin liemiä.

Twisted sisters.

Ohjelmaakin oli – parhaiten mieleen jäi pienissä pärinöissä vedetty visailu. Kysymykset liittyivät tietenkin kaikkeen, mikä 90-luvulla oli hip ja pop. Voittajajoukkueen nimen julkistuksen aikana itse taistelin kuumeisesti tiiviin twisterottelun voitosta, joten tästä syystä tai toisesta en muista voittoisan ryhmän nimeä. Kaikki kunnia heille, mutta itsehän olen lähes puolueettomasti sitä mieltä, että numerolla 5 visaillut, kaiken älynsä ja juontajien imartelutaitonsa peliin laittanut Team Siiderihait oli paras, kaunein ja kisan moraalinen voittaja!

Party on!

Tanssilattialla nähtiin tietenkin mieletöntä sheikkaamista ja pienimuotoinen tanssikisa loi ilmaan urheilujuhlan tuntua. Voitto meni ansaitusti Annelle ja Maijulle, ja palkinnoksi oli Ofelia-viiniä, josta yhdellä jos toisellakin saattaa olla sumuisia teinimuistoja.

Ehtoon jatkeeksi porukka suuntasi kollektiivisesti tiensä Klubille, jossa meininki jatkui supermahtavana huikean musan (ts. allekirjoittaneen toivebiisien) tahtiin. Puhun varmaan kaikkien puolesta, kun sanon että jälleen kerran ISO kiitos tapahtumavastaaville mahtavista hyppelöistä!

Minttu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s