Olipa kerran hankifudismatsi (21.2.)

Pienen, kirpeän pakkasen saattelemana, Interaktion ja Iltakoulun liikunnallinen jäsenistö suuntasi kohti Kiovanpuiston lumisia kenttiä tarkoituksenaan ottaa mittaa toisistaan hankipalloilun merkeissä. Interaktion viime vuoden karvaasta tappiosta huolimatta tänä vuonna fiilis oli mitä loistavin.

Joukkueet saatiin pienen odottelun jälkeen melko nopeasti kasaan, ja peli käynnistyi hyvin. Ensimmäinen puoliaika keskeytyi ainakin yhden Interaktion pelaajan kohdalla melko traagisesti, kun vanha jalkavamma yllätti pelaajan. Enemmiltä kommelluksilta kuitenkin onneksi vältyttiin.

Pelin tiimellyksessä.

Väliajalla joukkueet hioivat pelistrategioitaan. Iltakoululla oli selvät sävelet pelaajien sijoittelusta ja paikoista kentällä. Interaktio vastasi samalla mitalla, strategia oli yksinkertaisen nerokas: on tehtävä enemmän maaleja kuin Iltakoulu – tai vähintään saman verran.

Lopputuloksesta allekirjoittanut ei koskaan täysin päässyt selville. Kuuleman mukaan Interaktio voitti upeilla maaleilla (muun muassa syötön ja saksipotkun yhdistelmällä, pisteet siitä Sakarille ja Iidalle), mutta Iltakoululla on kuulemma hallussaan kuitenkin pelin moraalinen voitto.

Pelin jälkeen oli hyvä siirtyä Tamkon saunalle lämmittelemään uupuneita lihaksia sekä mieltä. Saunalle ilmaantui myös pelaajia hieman hämmentänyt maratoonari, joka oli ilmeisen eksynyt omasta harrasteryhmästään. Toivottavasti täti löysi muut maratoonarit.

Meininkiä saunalla.

Saunan, napostelun, hyvän seuran ja mukavan määrän tiettyä ilolientä nautittuaan pelaajat olivat saaneet hyvän aikaa palautella itseään. Illan lopuksi osa suuntasikin uusiin seikkailuihin (lue: Doris) ja osa paiskaamaan kättä Nukkumatin kanssa. Itse kuuluin jälkimmäisiin.

Pelaaminen, ja tietenkin voitto, olivat huikeita. Samoin koko ilta. Iso kiitos näistä kaikille mukana olleille.

teksti: Sanna / kuvat: Minttu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s