Takaisin lapsuuteen – peli-illan meininkejä

Lautapelejä ja lapsuudesta tuttuja leikkejä – näitä oli perjantai-ilta täynnä Vanhalla Domuksella.  Osallistujia Interaktiosta ei ollut tungokseksi asti, kenties osa porukasta paranteli särkeviä naurulihaksiaan torstaisen väittelyillan jäljiltä. Pelejä pelailemaan tulleet olivat kuitenkin sitäkin huolellisemmin meiningissä mukana. Olipa Petro jopa tuonut paikalle melodican eli puhallettavan kääpiöversion pianosta, jolla illan kunniaksi ja läsnäolijoiden korvien iloksi töräytteli ilmoille punaviininhöyryisiä fanfaareja.

Asiaankuuluvasti atmosfääri oli niin lapsellinen kuin vain sosiaalitieteilijöiden kostea perjantai-ilta voi olla. Ehtoo aloitettiin köykäisesti korttipelillä, josta nopeasti siirryttiin jo kovemman kaliiberin lautapeliin, Aliakseen. Varsinaisia freudilaisia lipsahduksia arvauksissa kuului yhdeltä jos toiseltakin. Nyt ainakin tiedämme sen, että oikea vastaus selitykseen ”Mikä se on, jonka työntekijä saa joka kuukauden lopuksi?” ei ole ”potkut”. Toki tämäkin saattaa pitää paikkansa nykyajan pätkätöiden aikakaudella, sen jos minkä me sosiaalitieteiden opiskelijat tiedämme.

Tiivistunnelmaisesta Aliaksesta siirryttiinkin jo leikkeihin. Läpsy, Silmäniskumurhaaja ja kaikkien vahingoniloisten kersojen lempileikki Sokko lohkaisivat naurut jos toisetkin. Nerokkaan yksinkertainen Aasi-leikki oli erityisen hauska: leikissä siis seisotaan ringissä ja heitellään palloa (tässä tapauksessa pehmotiikeriä) muille, tavoitteena se, että muut eivät saa napattua sitä kiinni.  Leikki huipentuikin hämäysliikkeiden mestareiden Ossin ja Empun kaksintaisteluun voitosta. Tämän jälkeen siirryttiinkin takaisin lautapelien maailmaan ja pelattiin Luonneanalyysiä, jossa siis arvuuteltiin ja arvioitiin toisten persoonan piirteitä.

Ennen pitkää tulikin jatkojen aika, ja ainakin osa porukasta siirtyi jälleen Klubille. Kiitokset Annalle ja Mikalle mukavan illanvieton järjestämisestä!

Teksti: Minttu / Kuvat: Suvi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s