Väittelyilta part II

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Olipahan istujaiset. Kovin usein ei kuule neljän miehen kinastelevan siitä, onko Matti Nykäsellä enemmän seksuaalista vetovoimaa kuin Paavo Väyrysellä.

Väittelyillasta on kehittymässä Interaktion uusi suosittu perinne. Eilen välitimme debatoinnin ja naurulihasten harjoittamisen ilosanomaa järjestyksessään toisessa väittelyillassa.

Ilta alkoi epäbyrokraattisissa merkeissä, kun Tamyn hallituksen puheenjohtaja ja Interaktion ainejärjestökummi Veera Kaleva kertoi Tamyn toiminnasta, ja siitä minkälaisessa erilaisessa toiminnassa opiskelijoilla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa.

Ainejärjestökummin tehtävä on toimia linkkinä ja vähentää välimatkaa opiskelijoiden ja Tamyn välillä. Tiivistäen voi sanoa, että Veeralle kannattaa aina soittaa, jos jokin asia mietityttää!

Sen jälkeen päästiin itse tapahtumaan. Se on varmaa, että jatkoa seuraa näille kekkereille. Meininki oli sopivan sivistynyttä mutta tarpeeksi räävitöntä, riittävän korrektia mutta asiallisen syntistä.

Vai miltä kuulostavat puheet päiväkodin lääkärileikkien yhteydessä leviävistä taudeista, naisten pakkosijoittamisesta keittiöön tai visaisesta pähkinästä, onko kana munassa vai muna kanassa.

Keskustelunaiheet vaihtelivat hieman vakavamielisemmistä sosiaalipoliittisista kysymyksistä aina lennokkaalle tissit–perse-akselille.

Koko illan kruunun jalokivi oli kuitenkin neljän herrasmiehen jo mainittu väittely siitä, kumman valitsisi, Nykäsen vai Väyrysen. Omia ja vastustajan näkökulmia perusteltiin ja moitittiin muun muassa kaivosalan lobbauksella, korkealla tornilla, mukiinmenevyydellä (vai tulemisella?), räväkällä pyrähdyksellä, nopealla alastulolla ja lukuisilla muilla oraalisilla ja orgastisilla tekijöillä. Sovitaanko, että ei tästä tältä erää sen enempää?

Edellinen väittely tuskin olisi löytänyt voittajaansa, joten iltaa jatkettiin leppoisamman jutustelun ja laadukkaiden nautintoaineiden parissa. Kovimmat kaverit lähtivät vuorokauden vaihtuessa vielä Klubin tunneille tummumaan.

Kiitoksia kaikille läsnäolijoille onnistuneesta illasta ja erityisesti järjestäjille Usvalle, Anssille ja Jennille! Kaikki kykeneväiset jatkakoon jo tänään lapsuuden muistelmilla saman katon alla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s